Ο δικός μου εξοπλισμός αποτελείται από ένα ξύλο κοπής, μαχαίρι τραμοντίνα, λαδόπετρα (για το ακόνισμα) και τη φθηνότερη κυμαδομηχανή χειρός του εμπορίου.
Το κρέας το κόβω στο χέρι, τα πάντα γενικώς
(χρόνος, το πολύ 2 μπύρες αν είναι απόγευμα για 3κ συνταγή).
Από τη μηχανή έχω βγάλει τον δίσκο με τις τρύπες και το μαχαίρι και στη θέση του έχω βάλει λαμάκι ίσα να κρατάει τον κοχλία στη θέση του (προαιρετικό).
Για το στέγνωμα, έκοψα κομμάτι μελαμίνης, καρφάκια στραβωμένα από κάτω, έραψα τους δύο πρώτους μου σάκους, ρέλι πάνω και κάτω (το πάνω σφίγγει το ξύλο και το κάτω την λεκάνη).
Θα βρω φώτο να προσθέσω μετά.