Αποστολέας Θέμα: Muntons nut brown Ale  (Αναγνώστηκε 4512 φορές)

Brewmaster

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.864
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
Απ: Muntons nut brown Ale
« Απάντηση #15 στις: 23/11/2011, 16:59:14 »
Στην μετάγγιση και στην εμφιάλωση, δεν υπάρχουν στάνταρ χρόνοι. Αυτό που είπε ο Αλέξανδρος είναι σωστό και ιδανικό για τις περισσότερες περιπτώσεις.
Να έχεις υπόψη σου ότι και 1 μήνα να αφήσεις την μπύρα στον κάδο, δεν χαλάει, γι' αυτό μην αγχώνεσαι όταν πλησιάζει η βδομάδα της μετάγγισης/εμφιάλωσης. Όταν βρεις χρόνο, προχωράς κανονικά.
 
Turn the page.....