καλημερα, μετα απο ποοοολυ καιρο ξανα μπηκα στο site...
οσο αφορα την ποτροκαλενια γευση-επιγευση στην επομενη σταρενια σου,
βαλε τον φλοιο απο ενα χοντροφλουδο πορτοκαλι (το βγαζεις προσεκτικα με ειδικο εργαλειο μαγειρικης) σε ενα ποτήρι με βοτκα, ή οτι αλλο δυνατο ποτο εχεις. αστο για 10-20 λεπτα ( κατα την διαρκεια παρασκευης της μπυρασ σου) και ριξτα στην κατσαρολα στα τελευταια λεπτα. αναλογα με το ποσο θες εσυ την ενταση βαλε υπολογισε και τον χρονο 5-1λεπτα.
μετα και αφου το εχεισ κρυώσει σούρωσε τις φλούδες,
φυσικα και ο τροπος για dry-hooping στον καδο εχει αναλογα αποτελεσματα.
παντα ομως πρεπει με καποιον τροπο να "αποστειρωσεις" τις φλουδες.
με την ιδια τεχνικη μπορεις να βαλεις φλουδες λεμονιου μεσα σε τεκιλα και μπλουουμ σε μια λαγκερ κλπ.
καλη επιτυχια στους επομενους πειραματισμους!!!