Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!!
Λίγη ακόμα βοήθεια σε νέες απορίες.

Οι ενδείξεις στο θερμόμετρο όπως τις διαβάζω από αριστερά προς τα δεξιά είναι οι παρακάτω.
thermometer είχε φωτισμένο με μπλε το 2
lager είχε φωτισμένο με μπλε το 9
Και thermometer τέρμα δεξιά είχε 27 με μπλέ , 28 πράσινο - καφέ, 29 με καφέ
Τι σημαίνουν όλα αυτά οεο??
2) είναι κακό το ότι συμπληρώνω με τσίπουρο? βλέπω ότι χάνεται. Κάπου είχα διαβάσει ότι έτσι πρέπει να κάνω.
3) Στις οδηγίες λέει ότι βάζουμε το πακέτο με την δεξτρόζη. Φαντάζομαι βάζω ολόκληρο το πακέτο δηλαδή 1 κιλό έτσι δεν είναι? Δεν νομίζω να έκανα λάθος εκεί και να ήθελε λιγότερο?
4) Διαβάζω ότι για περισσότερη καθαρότητα πρέπει να την αφήσω κάποιες μέρες κι στον δεύτερο κάδο.
Άρα η σειρά είναι:
Α κάδος ζύμωση, Β κάδος μετάγγιση και παραμονή για κάποιες μέρες για καθαρότητα , εμφιάλωση
1) πόσες μέρες πρέπει να μείνει στον δεύτερο κάδο για περισσότερη καθαρότητα?(Αν τελικά όντως χρειάζεται)
2) Την υπόλοιπη δεξτρόζη πότε την προσθέτω??Ακριβώς πριν την εμφιάλωση? ή μπορώ να την ρίξω με το που κάνω την μετάγγιση στον β κάδο??
Ελπίζω να μην σας έμπλεξα.