καλησπέρα! η συνταγή είναι απο το radical brewing το οποίο είναι εξαιρετικό βιβλίο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Στο βιβλίο δίνει OG 1.055 και αλκοόλ 5 με 5.6%. Ανάλογα με την μαγιά που θα επιλέξεις και το attenuation της, θα έχεις αντίστοιχο FG. Θα υπολόγιζα κάτι κοντά στο 1.012
αν ζυμώσεις στους 18 που προτείνουν.
Οι βελγικές μαγιές όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία είναι φαγάνες οπότε μπορεί να πέσει κάτω απο 1.010 η τελική σου πυκνότητα αν ζυμώσεις πάνω απο τους 20-22.