πολύ ζόρικο ακούγεται... Σκέψου οτι κατά τον βρασμό, για να μην σου χυθουν τα πάντα έξω θα πρέπει να έχεις περίπου 3 λίτρα σε κάθε 5λιτρη κατσαρόλα. Επειδή έχεις και την εξάτμιση, θα πρέπει να συμπληρώνεις νερό συνέχεια. Η απόδοση του λυκίσκου έτσι θα είναι αδύνατο να υπολογιστεί. Μπορεί με λίγη τύχη να βγει καλή μπίρα αλλά δεν θα μπορείς να το υπολογίσεις...
Με κατσαρόλα 10 - 13 λίτρα μπορείς να κάνεις ένα αξιοπρεπέστατο mx ή και Pm σε μικρότερο batch. Δεν ρωτάς φίλους/γνωστούς μήπως δανειστείς καμία;