BIAB, all grain, dry hopping, αφροζυμωτη, βυθοζύμωτη, ειδικές βύνες, mashing, steeping, OG, FG, IBU, MX, βύνες βάσης, βυνοποιηση, ζυμωση, αζυμωτα κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ
Ξέρω ότι σε μερικούς θα είναι αρκετά βαρετό και ίσως περιττό, λόγω πείρας (και μπίρας).
αλλά από προσωπική εμπειρία έχω να πω πως δυσκολεύτηκα αρκετά να μάθω τι σημαίνουν όλα αυτά.
Πως θα σας φαινόταν να έχουμε ένα public google sheet (ή και κάτι άλλο), όπου θα μπορούσαν όλοι( ? ) να προσθέτουν όρους με την επεξηγηση τους, ώστε να βοηθησουμε και να βοηθηθούμε όσο μπορουμε?
Γιατί με το search στο forum και στο ιντερνετ είναι λίγο 'χάσιμο'.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XwftHMRxNHNibREJc1JMMok_xP98rXygA7vKQV95gH0/edit#gid=0