Δε νομίζω ότι θα πηγαινε γλυκάνισος σε weiss...σε καμιά belgian ale, ok. σε weiss όμως έχω τις επιφυλάξεις μου. 'Ισως και λίγο κάρδαμο να πιγαινε, που βγάζει μια λεμονίλα, αλλά θα μείνω στο χαμομίλι με το μέλι.
Επίσης νομίζω, ότι στον 1ο κάδο ότι και να ρίξεις δε θα κρατήσει τ αρωμα του, γιατί λόγω της ζύμωσης ότι αρώματα θα φεύγουν απ την αεροπαγίδα μαζί με το δυοξείδιο...οπότε καλύτερα στο 2ο κάδο....κάτι σαν dry hopping...dry spicing..όπως πολύ ευστοχα το πε κάποιος συμφορουμίτης. Βεβαια με το πείραμα δεν έπαθε κανείς τπτ...εσύ αποφασίζεις.