Κατόπιν απαιτήσεως των φίλων, που μαζευόμαστε κάθε μήνα στο μαγαζί και ανταλλάσουμε μπύρες και απόψεις, ανεβάζω τη συνταγή του ντίπ που έχει κλέψει καρδιές.
Υλικά
1. 1 κεσεδάκι κατίκι Δομοκού 200 γρ
2. 150-200 γραμμάρια λιαστές τομάτες (προσοχή να μην είναι βουτηγμένες στο λάδι αλλά στεγνές)
3. Αλάτι,πιπέρι,πάπρικα (κατα βούληση)
4. Λίγο λάδι
5, Λίγο ανθότυρο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις τομάτες στο multi ή όπου αλλού θέλει και μπορεί ο καθένας.Αν τις βάλετε στο multi να το κάνετε σε δόσεις και να αφαιρείται την προηγούμενη δόση μιας και μπουκώνει και δεν κόβει.
Στη σύνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός του ανθότυρου στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν ένα σώμα. Κατόπιν το ρίχνουμε σε ένα μπωλ και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ανθότυρο.Ανακατέβουμε καλά με ένα πηρούνι και ... τρώμε.
Προσοχή δε πρόκειται να γίνει τόσο ιδαρές όσο φαντάζεστε.Ίσως να θέλει αραίωμα με γάλα ή γιαούρτι.Θα πειραματιστώ και θα αναφέρω.