Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
13/02/2025, 06:02:05
Αρχική
Κατάστημα
Αναζήτηση
Σύνδεση
Εγγραφή
Beer & Deli
»
Οικιακή ζυθοποίηση
»
Τεχνικές
»
Θερμοκρασία για υπολογισμό priming sugar
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Θερμοκρασία για υπολογισμό priming sugar (Αναγνώστηκε 1598 φορές)
entpettas
Full Member
Μηνύματα: 249
Θερμοκρασία για υπολογισμό priming sugar
«
στις:
30/05/2016, 19:48:37 »
Ήρθε η ώρα της εμφιάλωσης σε μια pilsner που ζύμωσε στους 13 βαθμούς για 10 μέρες μετά στους 17-18 για 5 μέρες και τέλος στον 1 βαθμό για 3 βδομάδες.
Quiz ποια θερμοκρασία θα μπει στα υπολογιστήρια της priming sugar και σε ποια θερμοκρασία θα μείνει για ενανθράκωση
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
nim
Hero Member
Μηνύματα: 1.180
Παναγιώτης
Απ: Θερμοκρασία για υπολογισμό priming sugar
«
Απάντηση #1 στις:
30/05/2016, 19:58:03 »
Θα έλεγα στην θερμοκρασία στην οποία θα ζυμώσει η μαγιά σου για να παράξει το CO2, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος όμως
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
pelargos
Hero Member
Μηνύματα: 1.054
Δημήτρης
Απ: Θερμοκρασία για υπολογισμό priming sugar
«
Απάντηση #2 στις:
30/05/2016, 20:19:32 »
Οι 18 βαθμοί είναι η θερμοκρασία για τον υπολογισμό.
Για την ενανθράκωση, ότι σε βολεύει. Θα πρότεινα κάπως ψηλότερη θερμοκρασία, δηλαδή όχι 13, για να σχηματιστεί σχετικά γρήγορα.
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Beer & Deli
»
Οικιακή ζυθοποίηση
»
Τεχνικές
»
Θερμοκρασία για υπολογισμό priming sugar