Όπως είπαμε και κατ' ιδίαν, αυτού του είδους οι κατσαρόλες είναι σχεδιασμένες για να κάνουν αυτό που υπόσχονται.
Περιορισμένο μέγεθος, αλλά και ικανή δύναμη βρασμού. Ότι πρέπει δλδ. για ένα διαμέρισμα.
Βολεύει μια χαρά για μεθόδους EG (extract with grains), αλλά και για mini mash, οπότε μπαίνεις άνετα και στο κομμάτι του all grain (σημαντική πτώση του κόστους).
Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για μαρμελάδες, ντομάτα, αποστείρωση βάζων κ.τ.λ.
Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μήπως να παράταγα το γκάζι και να πάρω και ένα για μένα;
