Έχω αρχίσει να ψήνομαι να περάσω στο επόμενο σκαλοπάτι για το homebrew και να ξεκινήσω το MX. Σε όλες τις συνταγές λένε να κρατήσουμε την θερμοκρασία σταθερή στους 68c. Και ερωτώ... Πως το καταφέρνεις αυτο σε μία ηλεκτρική κουζίνα? Αφού ακόμα και στη πιο μικρή σκάλα της κουζίνας η θερμοκρασία συνεχίζει να αυξάνεται, αλλά με πιο μικρό ρυθμό.
Δηλαδή, άμα βάλω την κουζίνα στη θέση "1" θα βράσει το νερό σε 40 λεπτά. Ενώ αν το βάλω στο full θα το βράσει σε 5 λεπτά.
Πως θα τα καταφέρω να μείνει σταθερή για 60 λεπτά?