Λοιπόν, τελείωσε η ζύμωση στον πρώτο κάδο και ήρθε η ώρα για την μετάγγιση.
τώρα, στον 2ο κάδο θέλω να κάνω dry hopping και να ρίξω και ζελατίνη για διαύγαση. Πότε πρέπει να πέσουν αυτά;
Σκέφτομαι ότι αν κλείσω τον κάδο για 3-4 μέρες θα συνεχιστεί μια μικρή ας την πούμε ζύμωση.
Μετά αν ανοίξω τον κάδο για dry hopping θα αεριστεί η μπύρα.
και αν ξανανοίξω αργότερα για την ζελατίνη θα αεριστεί και πάλι.
Να τα ρίξω όλα μαζί (λυκίσκο και ζελατίνη) στον δεύτερο κάδο με την μία; τι λέτε;