Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
15/03/2025, 07:12:51
Αρχική
Κατάστημα
Αναζήτηση
Σύνδεση
Εγγραφή
Beer & Deli
»
Οικιακή ζυθοποίηση
»
Βύνη και εκχυλίσματα
»
ΒΑΡΕΛΙΑ
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΒΑΡΕΛΙΑ (Αναγνώστηκε 2596 φορές)
andreas
Newbie
Μηνύματα: 3
ΒΑΡΕΛΙΑ
«
στις:
26/09/2016, 17:14:56 »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΒΥΝΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ 50Λ ΜΠΥΡΑ? ΚΑΙ 2η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ?
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
www.coffee4u.gr
Hero Member
Μηνύματα: 994
Γιώργος
Απ: ΒΑΡΕΛΙΑ
«
Απάντηση #1 στις:
26/09/2016, 19:29:56 »
Πολύ βύνη και όχι δεν μπορείς.
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
Brewmaster
Administrator
Hero Member
Μηνύματα: 3.864
Απ: ΒΑΡΕΛΙΑ
«
Απάντηση #2 στις:
26/09/2016, 22:10:40 »
Η ερώτηση σου είναι πολύ γενική, γιατί δεν αναφέρεις ούτε αλκοόλ ούτε τίποτα. Γενικά όμως θα σου έλεγα γύρω στα 15 κιλά βύνη.
Η ωρίμανση γίνεται συνήθως στα μπουκάλια και όχι σε βαρέλι.
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
Turn the page.....
andreas
Newbie
Μηνύματα: 3
Απ: ΒΑΡΕΛΙΑ
«
Απάντηση #3 στις:
27/09/2016, 00:48:30 »
και η βαρελισια μπυρα πως γινεται?
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
www.coffee4u.gr
Hero Member
Μηνύματα: 994
Γιώργος
Απ: ΒΑΡΕΛΙΑ
«
Απάντηση #4 στις:
27/09/2016, 08:59:22 »
Aπό βαρέλια?....
Η ίδια μπύρα είναι που την βάζουν σε βαρέλια και όχι σε μπουκάλια.
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
nim
Hero Member
Μηνύματα: 1.180
Παναγιώτης
Απ: ΒΑΡΕΛΙΑ
«
Απάντηση #5 στις:
27/09/2016, 10:39:13 »
Πάμε λίγο από την αρχή.
Όταν λες ότι θέλεις να την βάλεις σε βαρέλι τι έννοεις???
Ξύλινο κελαρίσιο ή το μεταλλικό που έχουν στα μπαρ?
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
andreas
Newbie
Μηνύματα: 3
Απ: ΒΑΡΕΛΙΑ
«
Απάντηση #6 στις:
27/09/2016, 17:08:40 »
ξυλινο κελαρισιο εννοω οπως σου ειπα και πριν δεν εχω ιδεα απο αυτα και δεν μπορω να τα βρω καπου στο διαδυκτιο αναλυτικα
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
Brewmaster
Administrator
Hero Member
Μηνύματα: 3.864
Απ: ΒΑΡΕΛΙΑ
«
Απάντηση #7 στις:
30/09/2016, 16:35:09 »
Σε ξύλινο δεν γίνεται (τουλάχιστον στην Ελλάδα). Στο εξωτερικό σε κάποιες πολύ συγκεκριμένες μπύρες, γίνεται ωρίμανση σε βαρελι και μετά μπαίνει στα μεταλλικά για κατανάλωση.
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
Turn the page.....
Ronin
Hero Member
Μηνύματα: 1.853
Σωτήρης
Απ: ΒΑΡΕΛΙΑ
«
Απάντηση #8 στις:
30/09/2016, 18:43:10 »
Πριν συζητήσουμε αν μπαίνει σε βαρέλι θα πρέπει να υπάρχει κάτι για να μπεί.
Αν ξεκινάει η κουβέντα με το πόσα κιλά βύνη θέλεις για 50 λίτρα μπύρα, έχουμε πολύ δρόμο μέχρι εκεί.
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
May the Yeast be with you!
NicolasC
Newbie
Μηνύματα: 41
Απ: ΒΑΡΕΛΙΑ
«
Απάντηση #9 στις:
30/09/2016, 19:18:16 »
Παράθεση από: andreas στις 27/09/2016, 00:48:30
και η βαρελισια μπυρα πως γινεται?
Το γράφεις στην ετικέτα με μεγάλα γράμματα
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Beer & Deli
»
Οικιακή ζυθοποίηση
»
Βύνη και εκχυλίσματα
»
ΒΑΡΕΛΙΑ