Βασικά νομίζω ότι ο εν λόγω Σάκος είναι ψιλό ταλαιπωρία. Βάλε μπουκάλια με πάγο....βγάλε και βάλε αλλά. Είναι προτιμότερο να φτιάξετε κάτι πιο σταθερό ( πχ θάλαμο ζύμωσης με ανεμιστηράκια κλπ),
που κι αυτό ταλαιπωρία το θεωρώ, ή να παρεις ενα ψυγειάκι και να τελειωνεις.Είναι βέβαια μια προσωρινή λύση, αλλά δεν παύει να ναι μια ταλαιπωρία.
Κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον.Ο φίλος πελαργός τα είπε μια χαρά. Από κει και πέρα πρέπει να χουμε το θερμόμετρο κολλημενο ΠΆΝΩ στον κάδο(λίγο πιο κάτω απ τη μεση) ή να εμπιστευτούμε το αυτοκόλλητο θερμόμετρο υγρών κρυστάλλων (το οποίο θεωρώ αξιόπιστο) για τον έλεγχο της θερμοκρασίας.
Όσον αφορά την αλλαγή των μπουκαλιών, αυτό πρέπει να το δείτε εμπειρικα τις πρώτες φορές για να διαπιστώσετε κάθε πότε χρειάζονται αλλαγή τα μπουκάλια για να επιτύχει σταθερή θερμοκρασία. Αυτό βέβαια εξαρτάται ΚΑΙ από το που έχουμε τον κάδο, αλλά ΚΑΙ από την εξωτερική θερμοκρασία.
Λίγο πειραματισμο θέλει και η άκρη θα βρεθεί. Μη σκάτε ρε παιδιά. Χόμπι είναι. Και λίγο πιο πάνω ή πιο κάτω να ζυμωσει, δε θα πάθει και τπτ. Πάλι θα βγάλουμε ΓΑΜΑΤΕΣ μπύρες και όλοι θα μένουν με τα μάτια γουρλωμενα μόλις τις δοκιμάζουν......
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διορθώθηκε το κείμενο. Η άποψη είναι καθαρά υποκειμενική και δεν έχει σκοπό ούτε να αποτρέψει κόσμο να μην πάρουν το σάκο, ούτε και να σαμποτάρω το κατάστημα. Ο Πολ κάνει μια πάρα πολυ καλή δουλειά, όσον αφορά τον χρειαζούμενο εξοπλισμό και μπράβο του.