Μπορεις να φτιαξεις το οτιδιποτε που περιεχει μαγια με αυτον τον τροπο.Το μονο που πρεπει να κανεις είναι να στραγκιξεις τα υπολιματα της μαγιας οσο περισσοτερο γινεται για να μην ειναι πολυ νερουλα . Μετα οπως κανεις και το προζυμι προσθετεις αλευρι για να πιξει και την αφηνεις καμια ωρα σε θερμοκρασια δωματιου να φαει λιγακι . Μετα θα την δεις που θα εχει φουσκώσει πολυ , την συντιρεις σε πολυ χαμιλες θερμοκρασιες για να αδρανοποιηθει . Ενα μυστικο είναι οτι πρεπει να ζυμωσεις πολυ το ζυμαρακι ωστε να οξειγονοθει καλα ετσι ωστε να μην παραξει αλκοολ αλλα διοξειδιο και νερο ( αυτο προκειπτει απο την οξειδωση της γλυκωζης). Θα μοσχομυριζει ο τόπος !!!