Παναγιώτη ωραίο φαίνεται, θα το δοκιμάσω! Κάνε μας μια χοντρική εκτίμηση για τις αναλογίες των τυριών και του γιαουρτιού.
απλά επειδή δεν κρατιέμαι, επιτρέψτε μου

...
Κάποιο μπλε τυρί (ροκφορ/γκοργκοντζόλα.....)
...
Ἆρον ἆρον, σταύρωσον σταύρωσον αὐτόν!!!

Πώς λέμε "κάποια μαύρη μπύρα (bock, stout....)" παρόμοιες δεν είναι ε;
κάποιες διευκρινήσεις:
Η γκοργκοντζόλα είναι ιταλικής προέλευσης και παράγεται απο αγελαδινό γάλα.
To ροκφόρ είναι γαλλικής προέλευσης και παράγεται απο πρόβειο γάλα.