Ρε παιδια εχει δει κανείς σας το παρακάτω?υποσχεται οτι μεσα σε 7 ημερες πινεις τη μπυρα που εφτιαξες.πως είναι δυνατόν μεσα σε 7 ημερες???[/url]http://www.youtube.com/watch?v=eQYHyFtmUjE
Παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά η εμπειρία μου μέχρι τώρα μου έχει δείξει οτι κάθε μπύρα πρέπει να μένει τουλαααααάχιστον ένα μήνα στο μπουκάλι.Το ίδιο φαντάζομαι θα ισχύει και για τα βαρέλια...
Μπορείς να την πιείς πολύ φρέσκια αρκεί να είναι ισορροπημένη και καλά εκτελεσμένη συνταγή. Ενα session μπυράκι με 7 μέρες ζύμωση και 7 μέρες σε γυάλινη νταμιτζάνα με dry hops πίνεται άνετα με 1 βδομάδα στο μπουκάλι
Σύμφωνοι, αλλά αν το ίδιο μπυράκι που περιγράφεις το πιεις 1 μήνα μετά, θα λές πόσο μαλάκας ήσουν που βιάστηκες.