Αποστολέας Θέμα: williamswarn personal brewery  (Αναγνώστηκε 2621 φορές)

lefterism7

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • SEVEN ISLAND BREWERY
williamswarn personal brewery
« στις: 27/01/2012, 15:16:28 »
Ρε παιδια εχει δει κανείς σας το παρακάτω?υποσχεται οτι μεσα σε 7 ημερες πινεις τη μπυρα που εφτιαξες.πως είναι δυνατόν μεσα σε 7 ημερες???
[/url]http://www.youtube.com/watch?v=eQYHyFtmUjE
SEVEN ISLAND HOMEBREWERY
DON'T TRY TO MAKE THE BEST BEER IN THE WORLD-MAKE THE BEER THAT HAS YOUR PASSION INSIDE IT

kostass

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: williamswarn personal brewery
« Απάντηση #1 στις: 27/01/2012, 16:02:54 »
Ρε παιδια εχει δει κανείς σας το παρακάτω?υποσχεται οτι μεσα σε 7 ημερες πινεις τη μπυρα που εφτιαξες.πως είναι δυνατόν μεσα σε 7 ημερες???
[/url]http://www.youtube.com/watch?v=eQYHyFtmUjE

κοίτα απο όταν τελειώσει η ζύμωση αν την βάλεις σε keg και την βάλεις CO2 και οι δικές σου πίνονται άνετα εκεί.
τώρα τί 1 τί 2 βδομάδες για να είσαι 100% κομπλέ...

lefterism7

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • SEVEN ISLAND BREWERY
« Απάντηση #2 στις: 28/01/2012, 01:15:57 »
Με λίγα λόγια όταν έχεις βαρέλια και εμβαρελωνεις τότε απολαμβάνεις πολύ πιο γρήγορα τη μπυρα σου?
SEVEN ISLAND HOMEBREWERY
DON'T TRY TO MAKE THE BEST BEER IN THE WORLD-MAKE THE BEER THAT HAS YOUR PASSION INSIDE IT

Boozer

• Sr. Member
  • Οταν πίνουμε δεν τρώμε !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 28/01/2012, 07:30:18 »
Κάτι τέτοιο παίζει...... κι εγώ εδώ το πρωτοείδα <a href="http://www.youtube.com/watch?v=S1dwBC-gKc8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=S1dwBC-gKc8</a>

DIVER

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 28/01/2012, 07:43:03 »
Παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά η εμπειρία μου μέχρι τώρα μου έχει δείξει οτι κάθε μπύρα πρέπει να μένει τουλαααααάχιστον ένα μήνα στο μπουκάλι.
Το ίδιο φαντάζομαι θα ισχύει και για τα βαρέλια...

lefterism7

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • SEVEN ISLAND BREWERY
« Απάντηση #5 στις: 28/01/2012, 10:28:36 »
Παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά η εμπειρία μου μέχρι τώρα μου έχει δείξει οτι κάθε μπύρα πρέπει να μένει τουλαααααάχιστον ένα μήνα στο μπουκάλι.
Η λογικά αφού τελειώσει η ζύμωση σου κανεις μετάγγιση και την αφήνεις να ωριμάσει στον κάδο για κανά μήνα και στη συνέχεια τη βάζεις σε βαρέλια
SEVEN ISLAND HOMEBREWERY

kostass

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 28/01/2012, 10:57:45 »

άσε ρε Ντοκ, φτιάξε καμια μπύρα κάτω απο 10% πρώτα :p :p :p

Μπορείς να την πιείς πολύ φρέσκια αρκεί να είναι ισορροπημένη και καλά εκτελεσμένη συνταγή. Ενα session μπυράκι με 7 μέρες ζύμωση και 7 μέρες σε γυάλινη νταμιτζάνα με dry hops πίνεται άνετα με 1 βδομάδα στο μπουκάλι

DIVER

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 28/01/2012, 13:05:13 »
Μπορείς να την πιείς πολύ φρέσκια αρκεί να είναι ισορροπημένη και καλά εκτελεσμένη συνταγή. Ενα session μπυράκι με 7 μέρες ζύμωση και 7 μέρες σε γυάλινη νταμιτζάνα με dry hops πίνεται άνετα με 1 βδομάδα στο μπουκάλι

Σύμφωνοι, αλλά αν το ίδιο μπυράκι που περιγράφεις το πιεις 1 μήνα μετά, θα λές πόσο μαλάκας ήσουν που βιάστηκες.

kostass

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 28/01/2012, 18:37:45 »
Σύμφωνοι, αλλά αν το ίδιο μπυράκι που περιγράφεις το πιεις 1 μήνα μετά, θα λές πόσο μαλάκας ήσουν που βιάστηκες.

δεν έχει πολύ άδικο,
αν και πίνεται ωραία στις 7 ημέρες είναι στο 90ψιλά% στον μήνα είναι στο 95+%