η μπύρα ήταν καλή, δεν είχε τόσο έντονα αρώματα μπανάνας κ γαρίφαλου που θέλουμε στις weiss αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στην υψηλή θερμοκρασία γιατί την ζύμωσα το καλοκαίρι.
Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με χαμηλό ποσοστό smoked και την επόμενη φορά το αυξάνεις αν θέλεις για να το φέρεις στα γούστα σου. κάπως έτσι το έκανα εγώ, την πρώτη φορά έβαλα 5% αλλά μου φάνηκε αμελητέα η συνεισφορά του και την δεύτερη φορά το αυξησα στο 10%.
Πρόσεξε, αναφέρομαι σε βύνη smoked, μην την συγχέουμε με την peated η οποία είναι πάααρα πολύ έντονη.