Πριν από 3 χρόνια είχα ψάξει πολύ το θέμα και είχα φτιάξει και εγώ μια παρτίδα κριθάρι και σιτάρι, τα πρώτα στάδια είναι σχετικά απλά και εύκολα. Την μεγαλύτερη δυσκολία θυμάμαι είχα βρει στο στέγνωμα, ήταν όμως καλοκαίρι και τα είχα βάλει στον ήλιο για δύο μέρες ( κάτι σαν Pale είχα φτιάξει). Την ιδέα την είχα πάρει από κάποιο blog ενός παλαβιάρη (σαν και εμάς) χαβανέζου, αν θυμάμαι καλά. Είχα φτιάξει και κάτι σαν crystal με 2-3 ώρες στο φούρνο σε μεγαλύτερη θερμοκρασία.
Δεν με τρέλανε και το αποτέλεσμα, ενώ χρειάστηκε και αρκετό κόπο να βγούν 4-5 κιλά που είχα φτιάξει. Νομίζω ότι στο σιτάρι τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα. Στο κριθάρι πάντως παίζει και η διαφορά από 6row (ζωοτροφές-οικιακό) σε 2row (βύνης για μπύρα), φτωχά τα αποτελέσματα και άμα σκεφτείς να τα στεγνώσεις στην κουζίνα βάλε και το ρεύμα που θα κάψεις

.
Με τις τιμές στα έτοιμα που έχουν έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν αξίζει τον κόπο, ούτε το αποτέλεσμα.
Κάνε όμως την δοκιμή σου να σου φύγει, γιατί ότι και να σου πω εγώ άμα δεν το δοκιμάσεις δεν έχει πλάκα