στους 45 την βαζεις για να δουλεψει η καλλιεργεια και να πεσει το ph. Αν δεν πεσει το PH δεν θα μπορεις να την πλασεις. Αφου λοιπον πεσει το Ph ανεβαζεις την θερμοκρασια στους 90, κοβεις την τυρομαζα σε μικρες λουριδες τις πετας στο καυτο υγρο, βαζεις τα χερια σου σε παγωμενο νερο (για να μην καεις) , και μετα τις πλαθεις μεχρι να γινουν λειες μπαλιτσες, και μετα τις πετας μεσα σε παγωμενο νερο για να σφιξουν, το καταναλωνεις μεσα σε 2- μερες!
Επισης το γαλα δεν πρεπει να ειναι υψηλης παστεριωσης! Αν δεν πεφτει το Ph μπορεις να την κανεις και με κιτρικο οξυ, αλλα δεν θα παρεις ιδιας ποιοτητας αποτελεσμα.
στην τελικη φωτογραφια δεν δειχνει κακο για πρωτη φορα, γενικα ειναι δυσκολο τυρι και ας ειναι φρεσκο!