Υποκειμενική ναί, αλλά από τις πολλές αναφορές γίνεται η κατάσταση πιο ξεκάθαρη, και τελικά, μπορεί να γίνει το απρόσμενο πχ ένα κίτ που δε αρέσει σε 10 να αρέσει σε 2-3 άτομα.
Δηλαδή όσο πιο πολλοί γράφουν και όσο πιο πολλοί δοκιμάζουν τόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο της ποιότητας,της γεύσης,του αφρού κλπ
Το plug in θεωρώ είναι εύκολο με μία κατηγορία κριτική η αξιολόγηση και ύστερα θέματα και ύστερα προιόντα .
Θεωρώ πώς πρέπει να μπαίνουν ετικέτες των προιόντων αν πραγματοποιηθεί, και τα λίτρα που βγάζει η κάθε μπύρα, και σημαντικό είναι να γράφουμε για όσες έχουμε φτιάξει πχ και απο εξωτερικό κιτάκια και τέτοια, έτσι θα προσελκύσουμε όλους τους λάτρεις της μπύρας αλλά και αυτούς που δεν ξέρουν.
Συγκριτικά πολλών μελών μπορούν να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή λόγο προμηθευτή πχ, η θερμοκρασίας ζύμωσης κλπ.