Καλημέρα σε όλους,
Έχω μια lager και ζυμώνει στο ψυγείο. Σε περίπου 7 με 10 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η ζύμωση.
Έχω σκοπό να κάνω lagering.
Έχω μια ερώτηση, να την μετάγγισω σε άλλο κάδο προσθέτοντας το διαυγαστικο και την δεξτρόζη εμφιάλωσης και να την αφήσω κανα μήνα περίπου ή απλά να χαμηλώσω την θερμοκρασία του ψυγείου και να κάνω αυτήν την διαδικασία πριν εμφιαλωσω.
Απλά πιστεύω ότι να αλλάξω κάδο αφού ολοκληρωθεί η ζύμωση σιγουρα βοηθάει να καθαρίσει η μπύρα.