Κυρίες, κύριοι και αγαπητοί μπυρολάτρες.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για την εν' λόγω συνταγή
Οποιαδήποτε πρόταση για αλλαγή/αντικατάταση/προσθήκη κλπ ειναι ευπρόσδεκτη. Η ιδέα πισω απο αυτη τη μπύρα είναι να υπάρχει εντονη καραμέλα/μπισκότο και φρούτα!
Brew Method: BIAB
Style Name: Old Ale
Boil Time: 90 min
Batch Size: 20 liters (fermentor volume)
Boil Size: 25 liters
Boil Gravity: 1.048
Efficiency: 50% (brew house)
No Chill: 20 minute extended hop boil time
STATS:
Original Gravity: 1.060
Final Gravity: 1.009
ABV (standard): 6.79%
IBU (tinseth): 31.96
SRM (morey): 17.89
FERMENTABLES:
5 kg - Thracian Pale Ale (61.7%)
2 kg - German - CaraRed (24.7%)
0.5 kg - Flaked Barley (6.2%)
0.5 kg - German - CaraHell (6.2%)
0.1 kg - Belgian - Chocolate (1.2%)
HOPS:
30 g - Northern Brewer, Type: Pellet, AA: 8, Use: Boil for 50 min, IBU: 31.96
30 g - Cascade, Type: Pellet, AA: 7, Use: Dry Hop for 5 days
50 g - Citra, Type: Pellet, AA: 11, Use: Dry Hop for 5 days
MASH GUIDELINES:
1) Infusion, Temp: 67 C, Time: 60 min, Amount: 25 L
YEAST:
Mangrove Jack - Belgian Ale Yeast M41
Starter: No
Form: Dry
Attenuation (avg): 85%
Flocculation: Medium
Optimum Temp: 17.78 - 27.78 C
Fermentation Temp: 25 C