Για χαρά σε όλους πριν 50 μέρες έβρασα την παρακάτω μπυρα και χθες έγινε η πρώτη δοκιμή.το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και από γεύση και εμφανηση.
all Grain (22.00l)
ABV: 5.89
OG 1.057
FG. 1.012
IBUS 32.6
Color. 58.3 EBC
Saccharification (65.0 c for 75 min.)
Mash out (76.0 c for 10 min.)
5kg. Pilsner
0.5kg Vienna
0.4kg. Cara-pils
0.3kg. Caramel
0.35kg Roasted Barley
0.3kg. Biscuit
Boil for 60 min
18.0 g. Magnum 60 min
20.0 g. Saaz. 30 min
15.0 g. Saaz. 0 min
Saflager s-23 x 2 pack
1 Fermentation for 8 days 10.0 C
2 Fermentation for 4 days 10.0 C
Cold crash
Lagering for 4 weeks. 4.0 C
Carbonation bottle with 110.0 g. Corn sugar
Carb Volumes 2.5 volts