
Η ερώτησή μου είναι η εξής και την θέτω κυρίως σε θεωρητικό επίπεδο:
Προχτές, και αφού είχε τελειώσει το mashing και είχε ξεκινήσει διαδικασία βρασμού, 20 λεπτά πριν μπουν οι λυκίσκοι, έμεινα από προπάνιο !!!

Ήταν ένας φόβος που είχα από την αρχή της ενασχόλησής μου με τη διαδικασία και αμέλεια να εφοδιαστώ με δεύτερη μπουκάλα... (ίδια περίπτωση μπορεί να έχει κάποιος με διακοπή ρεύματος)
Δια τάυτα: Το σημείο που σταμάτησε η διαδικασία είναι πολύ συγκεκριμένο. Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα αν συνεχιστεί η διαδικασία μετά από 2-3 μέρες; Περιμένω θεωρητική απάντηση, γιατί η πράξη θα δείξει. Λυπάμαι να το πετάξω όλο αυτό
