Εφτιαξα που λέτε την εξής συνταγή:
1) Πουρέ απο 3 ώριμες μπανάνες (μαυρες)
2) 1 φλιτζάνι μεγάλο ζάχαρη
Μέσα σε ενα βάζο, αφημένο στον ήλιο όλο το καλοκαίρι (3 μήνες).
Ανακάτεμα με Μαυρο Ρούμι, ελάχιστο βράσιμο, σούρωμα με "κάλτσα" λυκίσκου και στη συνέχεια προσθήκη Ρούμι.
Το πόσο ρούμι το κρίνετε εσεις!
Μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα! Εγινε ενα εξαιρετικό λικέρ (ή ρούμι με γευση μπανάνας στη δική μου περίπτωση, διότι έβαλα ΠΟΛΥ ρούμι)