Αποστολέας Θέμα: Mangrove Jack's Red IPA ερωτησεις αρχαριου  (Αναγνώστηκε 2142 φορές)

Brewmaster

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
Απ: Mangrove Jack's Red IPA ερωτησεις αρχαριου
« Απάντηση #15 στις: 10/09/2020, 19:45:23 »
Με το καλό!!
Turn the page.....

Cruiser79

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
    • vaping.gr
« Απάντηση #16 στις: 14/09/2020, 11:51:07 »
Και όπως υποσχέθηκα, ιδού τα αποτελέσματα.

Χρώμα πολύ σκούρο κόκκινο. Γεύση καθαρή (σαν το "crisp" μιας lager φανταστείτε) και τα αρώματα δίνουν και παίρνουν. Πικράδα αυξημένη (ότι πρέπει για τα γούστα μου) αλλά αυτό οφείλεται και στην προσθήκη έξτρα 30g Mandarina Bavaria, ενέργεια που την προτείνω άνετα σε όποιον αποπειραθεί να φτιάξει αυτό το κιτ. Και πάλι είναι προφανές ότι θέλει ακόμα χρόνο στο ψυγείο για να ανέβει λίγο ακόμα το σώμα. Το ανθρακικό είναι ιδανικό γι αυτό τον τύπο μπύρας. Δοκιμάστηκε και από τρίτους (να μη λέτε ότι παινεύω το σπίτι μου) και προσκυνήθηκε, με έβρισαν λίγο μετά γιατί έπρεπε να πιουν Fischer που είχε το μαγαζί, η οποία τους φάνηκε νερόπλυμα! Το κακό της είναι ότι κατεβαίνει πολύ ευχάριστα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αγωνιστώ για να μην την κατεβάσω πριν αποκτήσει λίγο ακόμα σώμα. Θα την ξαναφτιάξω σίγουρα!

Brewmaster

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
« Απάντηση #17 στις: 14/09/2020, 12:09:47 »
Μια χαρά! Απλά να έχεις υπόψη σου ότι ο λυκίσκος που έβαλες έδωσε μόνο άρωμα και όχι πικράδα. Για να σου δώσει παραπάνω IBU ένας λυκίσκος, πρέπει να τον βάλεις σε ζεστό νερό (απο 80 βαθμούς και πάνω).
Turn the page.....

Cruiser79

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
    • vaping.gr
« Απάντηση #18 στις: 16/09/2020, 13:01:53 »
Πολύ ενδιαφέρον αυτό Brew, θα το έχω υπόψιν για το επόμενο Batch!