Γεία σε όλους.
Όπως ανέφερα και στον χαιρετισμό μόλις μπήκα στον κόσμο της οικιακής ζυθοποίησης.
St. Peters Ruby Red Ale και είμαστε 10 μέρες στον κάδο. Οι μπουρμπουλήθρες σταμάτησαν εδώ και 3-4 μερες και το πυκνόμετρο κόλλησε στο 1018 για μια μπύρα που θεωρητικά θέλει 1014 (κάνω μέτρηση κάθε 2 μέρες περίπου). Η θερμοκρασία απο την ημέρα που μπήκε στον κάδο είναι σταθερή στους 20.
Ύστερα απο τηλεφώνημα στο beer deli συμβουλέφθηκα να ανόιξω τον κάδο και να αναμείξω το μείγμα με τη κουτάλα, να αποστειρώσω και να ξαναμετρήσω σε μία μέρα οπου και το έκανα σήμερα. Η μέτρηση πάντα η ίδια 1018
Το μείγμα κάθε φορά που έπαιρνα δείγμα να πω ότι γινόταν καθαρότερο και λευκά κομματάκια που υπήρχαν (ειδικά μετα την ανακίνηση χθές) εξαφανίστηκαν.
Απότι διαβάζω στο διαδύκτιο, θα μπορούσα να εμφιαλώσω σύμφωνα με άλλους.
Ακόυω τις απόψεις σας - ευχαρίστω για τον χρόνο σας, ελπίζω όλοι να είστε καλά!