Αποστολέας Θέμα: Ε-ε-εκδρομη!  (Αναγνώστηκε 1862 φορές)

CaptainJimmyGR

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Ε-ε-εκδρομη!
« στις: 27/05/2020, 20:27:57 »
Αν και καινούριο μέλος, ε δεν άντεξα να μην προτείνω κι εγώ.  Εκδρομές λοιπόν να διοργανώνονται σε διάφορα σημεία τησ Ελλάδας ώστε να είναι προσβάσιμα από όσο το δυνατόν περισσότερους κάθε φορα. Τώρα θα ρωτήσετε τι θα μας προσφέρει μια εκδρομή .
Λοιπόν αρχικά , θα μας προσφέρει χαλάρωση και δραπέτευση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα μας προσφέρει να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον προσωπικά και όλοι μαζί σαν ομάδα να πάμε να φάμε σε κάποια ταβέρνα και να ανταλλάξουμε γνώσεις, απόψεις, για την παρασκευή μπύρας , και όχι μονο. Φυσικά, μπορούμε να πηγαινουμε να βλέπουμε και αξιοθέατα τησ περιοχής με φωτογραφίες κλπ. Θεωρώ λοιπόν πως το να κανονίζονται μονοήμερες σε μηνιαία βάση , θα έδινε άλλο αέρα στο φόρουμ, και όλοι θα βγαίναμε κερδισμένοι. Και σε περίπτωση που υλοποιηθεί κάτι τέτοιο , θα ήθελα μια χάρη μιας και το πρότεινα. Η πρώτη μας εκδρομή να ειναι κάπου κοντά σε φυσικές πηγες νερού στην Ελλάδα. Θα ήθελα να δοκιμάσω αν τα νερά κατευθείαν από τις πηγες θα μας δώσουν ακόμα καλύτερη μπύρα.. Ελπίζω να φέρετε και άλλοι τα κουβαδάκια σας

Brewmaster

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
Απ: Ε-ε-εκδρομη!
« Απάντηση #1 στις: 28/05/2020, 07:02:07 »
Κάτι παρόμοιο είχαμε ξεκινήσει να διοργανώνουμε και στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε ανταπόκριση, Θες το οικονομικό, θες ο χρόνος, γενικά το βλέπω δύσκολο.
Βεβαία απο την άλλη, επειδή οι καιροί αλλάζουν, αν κάποιος έχει τις άκρες και μπορεί να το οργανώσει, μπορούμε να το ξαναδούμε.
Turn the page.....

CaptainJimmyGR

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 28/05/2020, 08:35:27 »
Κρίμα , θα ήταν πολύ ωραία πιστευω. Επίσης οκ δεν χρειάζεται να είναι τόσο οργανωμένο . Δίνουμε μέρος και όσοι πιστοί προσελθουν . Από κει και πέρα απλά κάνουμε κάτι ομαδικό

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mageloop

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 30/05/2020, 15:29:16 »
Μπαρκάρουμε στο πλοίο και οπου μας βγάλει;  O0
May the Yeast be with you!
Το Discord του Beer Deli άνοιξε και σε περιμένει  https://discord.gg/zDNV9aE

CaptainJimmyGR

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 30/05/2020, 18:16:49 »
Μπαρκάρουμε στο πλοίο και οπου μας βγάλει;  O0
Καλύτερα βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, γιατί για το όπου μας βγάλει άστο... Έχω μισό μήνα στην Ινδία και περιμένουμε πότε θα φύγουμε από εδώ μπας και ξεμπαρκαρουμε επιτέλους... [emoji23]

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: 30/05/2020, 18:19:44 από CaptainJimmyGR »