Το νερό είναι στα λειτουργικα, όχι στο αρχικό κόστος επένδυσης. Τα νούμερα είναι βασισμένα σε ένα σενάριο με διώροφο κτίριο με υπόγειο (ενοίκιο) και διάφανο πάτωμα ώστε να φαίνεται το ζυθοποιείο. Επηρρεάζει και το νερό σε ένα σημείο, γιατί στο σενάριο χρήσης νερού από το δίκτυο χρειάζεται επεξεργασία κλίμακας υποσταθμού με φύρες κοντά στο 30% του όγκου του, σε σημείο να είναι πιο συμφέρουσα η λύση αγοράς νερού σε βυτία (ηπειρωτικά νερά ΑΕ για παράδειγμα) από το κόστος λειτουργίας και συντήρησης τέτοιας μονάδας. Σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη θα ήταν συμφέρουσα η επένδυση με περίπου 5-7 έτη για αποσβεση. Εδώ, θα περνούσα τη δεκαετία σίγουρα και από οικονομοτεχνική άποψη, δεν χαρακτηρίζεται συμφέρουσα.