Καλημέρα Παρέα
Ξεκινήσαμε και εμείς 4 φιλαράκια την πρώτη μας προσπάθεια με κιτ.(Mangrove Jack's Golden Lager (dry hopped))
Ο πρώτος της παρέας δοκίμασε μία μπύρα στον 1.5 μήνα περίπου μετά την εμφιάλωση και ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα.
Όταν όμως καταφέραμε να βρεθούμε (για μπυροδοκιμή μετα ψησίματος...

)3 μήνες από την εμφιάλωση
Διαπιστώσαμε τα εξής:
Η μπύρα είχε μία μυρωδιά σαν να είναι έτοιμη να ξινίσει.
Ο αφρός δεν ήταν πολύ πυκνός
Το ανθρακικό έμοιαζε πιο πολύ σαν σαμπάνιας(μεγάλες φουσκάλες)
Η γεύση δεν ήταν άσχημη(για τα δικά μου δεδομένα,έμοιαζε σχεδόν σαν Weiss) .(στα φιλαράκια δεν άρεσε όμως),
έμοιαζε σαν να ήταν έτοιμη να ξινίσει αλλά και δεν ξίνιζε στο στόμα.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΤι μπορεί να πήγε λάθος;
Κατά την απολύμανση πόσος χρόνος χρειάζεται για να απολυμανθεί το κάθε υλικό;