Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις θα ετοιμασω και την επομενη παραγγελια
Εχω μελι απο εναν φιλο βιολογικο απο αγριολουλουδα (ευγενικη συμμετοχη απο ερασιτεχνη μελισσοκομο) σκεφτομαι να κανω 2 παραγωγες μια κλασσικη μονο με μελι νερο μαγια Θρεπτικά Συστατικά Μαγιάς και μια με φρουτα (πορτοκαλι και λεμονι) τα φρουτα σε διαφορα βιντεο που τσεκαρα ειτε τα εβραζαν ειτε τα επλεναν και τα εβαζαν απευθειας μεσα για την ζυμωση μαζι με σταφιδες αντι για τα Θρεπτικά Συστατικά Μαγιάς δεν ξερω αν υπαρχει πιο ασφαλης μεθοδος για να μην υπαρχει μολυνση
Περιπου για πεντε λιτρα mead ποσο περιπου μελι θα χρειαστει ?? και ποσοτητα νερου??
θα το προτιμουσα σαν λικερ και οχι τοσο ξηρο
Σορρυ αν οι ερωτησει ειναι πολλες