Καλησπέρα και απο μένα.
1) Αν θες πες μας κάποια νουμερα παραπάνω μπας και βγάλουμε άκρη. Σε τι θερμοκρασίες κάνεις mash και πόσο κοντά πέφτεις σε αυτές; Αν εχεις απόκλιση προς τα πάνω, λογικό είναι να μην κατεβαίνει η πυκνότητα.
2) Η ζύμωση κάπου εκεί κρατάει ανάλογα τη θερμοκρασία και κάποιους άλλους παράγοντες. Την αφήνεις περίπου 15 μέρες στον κάδο και μετά μεταγγίζεις και καπάκι εμφιαλώνεις. Στη συνέχεια την αφήνεις να ωριμάσει για τουλάχιστον 1 μήνα, πριν καταναλώσεις.
3) Πόσο ξεχασμένες; 1 μηνα; 1 χρόνο; 10 χρόνια; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Η μαγιά έχει και Best before πάνω, τι λέει αυτό;