Καλημερα σε ολους,
δεν ξερω αμα εδω ειναι το σωστο θεμα να το αναφερω αλλα,
βρισκομαι σε μια διαδικασια που μετα απο καποια κιτακια και δοκιμες που εχω κανει, θελω να το εξελιξω λιγο παρακατω.
Στα αμεσα σχεδια μου ειναι η αγορα του brewzilla για ebiab καθως πιστευω πως η μπυρα θα ειναι κατι τελειως διαφορετικο σε σχεση με τα κιτακια και θα μπορεις να παιξεις τελειως διαφορετικα και να δοκιμασεις πολυ περισσοτερα πραγματα.
Ωστοσο η ερωτηση που εχω ειναι αλλη, παρακολουθησα κατι βιντεακια στο youtube οπου καταταφεραν να εχουνε ετοιμη μπυρα σχεδον σε 3 μερες. Σαν εξοπλισμο ειχανε ενα fermzilla, μια μπουκαλα co2 και εναν θερμαντηρα για την θερμοκρασια. Και ερχομαι εγω ο ασχετος τωρα να ρωτησω, η προσθηκη co2 στην μπυρα αλλοιωνει την γευση ή την επηρεαζει καπως διαφορετικα απο το να αφηναμε να δημιουργηθει μονο του το co2? και αφου η μπυρα θεωρειται στις 3 μερες ετοιμη, μετα μπορουμε να την εμφιαλωσουμε κανονικα ή θα πρεπει να παραμεινει ως εχει?