Καλησπερα, μην χρησιμοποιησεις χλωρινη. Αν ομωε το κανεις πρεπει να προσεξεις πολυ τις δοσολογιες και να το ξεβγαλεις καλα στην συνεχεια.
Καλο θα ειναι να μην πας πανω απο 23-24 βαθμους θερμοκρασια. Οσο πιο σταθερα, τοσο καλυτερα.
Αν το νερο του χωριου ειναι καλο στην γευση του, να το χρησιμοποιησεις. Δεν χρειαζεται αναγκαστκια να το βρασεις.
Αν εχει χλωριο το νερο, μαζεψε το απο το προηγουμενο βραδυ και ασε το να ξεθυμανει να φυγει το χλωριο σε ενα κουβα.
Ιδανικα αν μπορεις να αφησεις το νερο να πεσει απο ψηλα θα ηταν ακομη καλυτερα.