Αποστολέας Θέμα: Μεθοδος Σακχαροποιησης BIAB  (Αναγνώστηκε 33906 φορές)

panoz

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 786
    • Προφίλ
Απ: Μεθοδος Σακχαροποιησης BIAB
« Απάντηση #75 στις: 08/05/2016, 21:33:03 »
Άπλα παρήγγειλε λίγο πιο ενισχυμένες τις ενώσεις στα γαζια και θα είσαι οκ.

NicolasC

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 41
    • Προφίλ
Απ: Μεθοδος Σακχαροποιησης BIAB
« Απάντηση #76 στις: 10/06/2016, 16:49:00 »
Δεν είναι 6 κιλά. Είναι παραπάνω με το νερό που απορροφούν ;)
Και το δικό μου είναι λεπτό πολύ, αλλά αντέχει. Αν μπορείς δοκίμασέ το πριν το δοκιμάσεις. Π.χ. βάλε δυο 5κιλα σακια βυνης (μαζί με το πλαστικό).

Το ύφασμα αντέχει χωρίς φόβο έως 13 κιλά στεγνών βυνών (κάπου 25-30kgr τελικό) που οριοθετείται από την κατσαρόλα, βέβαια εκεί ήθελε μια μικρή τροποποίηση για να σηκώνεται...