Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη... Να φανταστείς ότι με την γυναίκα μου, που είναι εγκυος στον εβδομο μήνα, τα κάναμε σε μία ώρα χαλαρά.
Βήμα 1 : Έχεις μουλιάσει και καθαρίσει τα έντερα για να έχουν ανοίξει καλά
Βήμα 2 : Ετοιμάζεις το μείγμα σύμφωνα με την συνταγή
Βήμα 3 : Περνάς ένα έντερο στο σωλήνα την μηχανής σου (μπορεί να είναι μηχανή του κιμά ή απλά η παραδοσιακή μηχανή για κουλούρια της γιαγιάς)
Βήμα 4 : Βάζεις το μίγμα και ξεκινάς να γεμίζεις τα λουκάνικα σου. Το πόσο χοντρά θα τα κάνεις είναι στα γούστα σου
Βήμα 5 : Μόλις φτάσει το μέγεθος που θες τα κάνεις μία στροφή και ξεχωρίζει.
Βήμα 6 : τα απλώνεις σε μέρος ευάερο μέρος χωρίς μύγες μία δύο μέρες για να στεγνώσουν
Βήμα 7: ανάβεις κάρβουνα και τα ψήνεις για να τα δοκιμάσεις και άμα περισέψουν ζκαταψυξ
Απλά και νοικοκυρεμένα !