Τα 2 πρώτα θα είναι μάλλον St. Peters Ruby Red Ale και κάτι ή σε IPA ή σε Brown Ale (πάντα Munton's ή Brewmaker) και μετά θα πάω στα BrewFerm. Απλά από κάποιον νομίζω ότι άκουσα πως η Brown Ale της BrewFerm στα ντουζένια της φθάνει στο εξάμηνο. Η οποία έχει 6% αλκοόλ, το οποίο δεν είναι τόσο ψηλό πχ Diabolo, Tripel κλπ κλπ. Το ξέρω ότι όσο πιο ψηλά είναι το αλκοόλ τόσο πιο πολύ καιρό θέλει, αλλά μήπως παίζει και τίποτα άλλο ρόλο;; Η χυμική σύσταση των βυνών ή της μαγιάς ας πούμε..