Καλημερα σε ολη την παρεα.
σας παραθετω την συνταγη που εκανα για να μου πειτε σε τι φαση βρισκομαι. η μετρηση που πηρα πριν το second fermentation ηταν 1.010 οποτε ειμαι μεσα στα ορια.
αυτο που με απασχολει ειναι ο κουβας (φιαλη νερου 20λιτρη) που χρησιμοποιησα κ ο φελλος με την αεροπαγιδα. δειτε φωτο. ειναι απο χθες μετα ακριβως την μεταγγιση (το ιδιο ακριβως ειναι και σημερα το πρωι). δεν θα επρεπε να υπαρχει μια κλιση προς τα αριστερα της αναλογιας στην αεροπαγιδα?
Malt extract: 6.6 pounds Weizenextract
Bittering hops: 1 ounce Hallertauer(30 mins.)
Flavoring hops: 0.5 ounce Saaz(15 mins.)
Finishing hops: 0.5 ounce Saaz (5 mins.)
Yeast: Wyeast #3068
Fining agent/clarifier: 0.5 teaspoon Irish moss
Primary: (not given) I recommend one week at 65 degrees Fahrenheit.
Secondary: (not given) I recommendtwo weeks at 50 to 60 degrees Fahrenheit
OG/FG: 1.044–1.052 / 1.010–1.014
ABV: 4.3–5.6
IBUs: 8–15
SRM: 2–8