Αποστολέας Θέμα: Κουβεντούλα.  (Αναγνώστηκε 314610 φορές)

Brewmaster

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.864
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
Απ: Κουβεντούλα.
« Απάντηση #1890 στις: 22/02/2019, 11:37:15 »
Ακόμη ειναι πολυυυυ νωρίς. Άστη και θα δεις πως θα αλλάξει. Άμα σου είχα χαλάσει θα ήταν ξινή.
Turn the page.....

KonstantinosG

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 163
    • Προφίλ
Απ: Κουβεντούλα.
« Απάντηση #1891 στις: 22/02/2019, 21:50:20 »
Οκ ευχαριστώ για την απάντηση. Αναμένω λοιπόν και ευελπιστώ σε καλύτερο αποτέλεσμα.

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


hmmy92

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 1
    • Προφίλ
Απ: Κουβεντούλα.
« Απάντηση #1892 στις: 10/03/2019, 16:50:41 »
Υπάρχει grainfather μεταχειρισμένο στα 500€ για όποιον ενδιαφέρετε.

Είναι ακόμα διαθέσιμο?

Brewmaster

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.864
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
Απ: Κουβεντούλα.
« Απάντηση #1893 στις: 14/03/2019, 15:42:21 »
Υπάρχει grainfather μεταχειρισμένο στα 500€ για όποιον ενδιαφέρετε.

Είναι ακόμα διαθέσιμο?

Όχι, δόθηκε.
Turn the page.....

pelargos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.054
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
Απ: Κουβεντούλα.
« Απάντηση #1894 στις: 03/04/2019, 22:41:20 »
Τελικά αυτές οι μπύρες χωρίς αλκοόλ είναι σαν παγωμένο γλεύκος, νερωμένο και με ανθρακικό.
Τις υποβάλλουν σε ζύμωση άραγε;

vasilismf

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 231
    • Προφίλ
Απ: Κουβεντούλα.
« Απάντηση #1895 στις: 07/04/2019, 21:46:45 »
Τελικά αυτές οι μπύρες χωρίς αλκοόλ είναι σαν παγωμένο γλεύκος, νερωμένο και με ανθρακικό.
Τις υποβάλλουν σε ζύμωση άραγε;

δεν μπορει να χαρακτηριστει μπυρα αν ειναι αζύμωτη, απλα ζυμώνει, την ζεσταίνουν στους 80C και εξατμίζεται το αλκοολ, η χρησιμοποιουν και πιο πολύπλοκους τρόπους αφαίρεσης της αλκοόλης

Brewmaster

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.864
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
Απ: Κουβεντούλα.
« Απάντηση #1896 στις: 08/04/2019, 08:54:00 »
Όντως έτσι γίνεται. Κάποτε υπήρχε και μια caramalz η οποία ήταν ενα γλυκό ζυθογλεύκος με ανθρακικό. Την έπιναν τα παιδιά μου.
Turn the page.....

KonstantinosG

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 163
    • Προφίλ
Απ: Κουβεντούλα.
« Απάντηση #1897 στις: 07/05/2019, 15:08:15 »
Επανέρχομαι για να πω αρχικά πως η barrel aged ale που ειχα βάλει, έχei βελτιωθεί στη γεύση και γενικά είδα μεγάλη διαφορά από τα πρώτα μπουκάλια που εμφιάλωσα σε σχέση με τα τελευταία. Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα μπουκάλια έχουν καλύτερη γεύση, ίσως γτ στα τελευταία περνάει και μια κάποια ποσότητα από το ίζημα της ζύμωσης;

Δεύτερον, Σε κανά 2 μέρες κλείνω μια βδομάδα ζύμωσης για μία saison που είχα αγοράσει η οποία δεν είχα παρατηρήσει ότι είναι dry hopped. Γενικά δεν έχω μεγάλη γευστική εμπειρία με dry hopped μπίρες. Απλά αναρωτιέμαι, αξίζει σε τέτοιου είδος μπίρα αυτή η προσθήκη λυκίσκου (αν το έχει φτιάξει κανείς το κιτ ας μου πει μια γνώμη); Επίσης, θα έχει γεύση έντονη τύπου IPA? Το κιτ είναι το Mangrove Jack’s Belgian Saison
« Τελευταία τροποποίηση: 07/05/2019, 15:11:19 από KonstantinosG »

Mageloop

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 345
    • Προφίλ
Απ: Κουβεντούλα.
« Απάντηση #1898 στις: 04/06/2020, 13:53:24 »
Ας ξυπνήσουμε λιγο αυτό το θέμα γιατι χαθήκαμε...!

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ????  8)
May the Yeast be with you!
Το Discord του Beer Deli άνοιξε και σε περιμένει  https://discord.gg/zDNV9aE

Brewmaster

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.864
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
Απ: Κουβεντούλα.
« Απάντηση #1899 στις: 04/06/2020, 13:59:15 »
Ας ξυπνήσουμε λιγο αυτό το θέμα γιατι χαθήκαμε...!

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ????  8)
Εγραφα σε ένα άλλο ποστ.
Turn the page.....