Επανέρχομαι για να πω αρχικά πως η barrel aged ale που ειχα βάλει, έχei βελτιωθεί στη γεύση και γενικά είδα μεγάλη διαφορά από τα πρώτα μπουκάλια που εμφιάλωσα σε σχέση με τα τελευταία. Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα μπουκάλια έχουν καλύτερη γεύση, ίσως γτ στα τελευταία περνάει και μια κάποια ποσότητα από το ίζημα της ζύμωσης;
Δεύτερον, Σε κανά 2 μέρες κλείνω μια βδομάδα ζύμωσης για μία saison που είχα αγοράσει η οποία δεν είχα παρατηρήσει ότι είναι dry hopped. Γενικά δεν έχω μεγάλη γευστική εμπειρία με dry hopped μπίρες. Απλά αναρωτιέμαι, αξίζει σε τέτοιου είδος μπίρα αυτή η προσθήκη λυκίσκου (αν το έχει φτιάξει κανείς το κιτ ας μου πει μια γνώμη); Επίσης, θα έχει γεύση έντονη τύπου IPA? Το κιτ είναι το Mangrove Jack’s Belgian Saison