Να ανεβάσω και καμια φωτογραφία από το θάλαμό μου.

Υπόψιν είναι λίγο χύμα η εγκατάσταση. Καλώδια δεξιά αριστερά κτλ.
Κάποια στιγμή πρέπει να βάλω τα ηλεκτρονικά και τα καλώδια τροφοδοσίας σε κουτί, να ανοίξω τρύπες στο ψυγείο και να περασω τους αισθητήρες μεσα απο εκεί κτλ. Το brewpi ανοιγοκλείνει την τροφοδοσία του ψυγείου για ψύξη και μιας λάμπας που έχω βάλει για θέρμανση. Ηλεκτρολογικά δεν το έχω πειράξει, και έχω τον εσωτερικό θερμοστάτη του στο τέρμα.

Το ψυγείο είναι αρκετά παλιό και έχει πολλές σκουριές κτλ, αλλά δουλεύει μια χαρά.
Έχω αφαιρέσει την πόρτα της κατάψυξης για να κατεβαίνει η ψύξη προς τα κάτω. Παλιότερα είχα και ανεμιστηράκι μεσα στο χώρο της κατάψυξης αλλά νομίζω προκαλούσε πρόβλημα αντί να βοηθάει.

Τον αισθητήρα του κάδου τον έχω βάλει κάνοντας μια τρύπα στο καπάκι και βάζοντας ένα στυπιοθλίπτη ηλεκτρολογικό, που βάζω και βγαζω καθε φορά για καθαρισμό και απολύμανση. Εφαρμόζει μια χαρά. Το δεύτερο καλώδιο είναι ο αισθητήρας της θερμοκρασίας του χώρου του ψυγείου που είναι απαραίτητος. Παλιότερα είχα κι έναν τρίτο, εξωτερικό, εκτός ψυγείου, ο οποίος δε χρειάζεται.

Ο κάδος κάθεται πάνω στο μεταλλικό συρτάρι για λαχανικά που είχε το ψυγείο. Το έχω γυρίσει ανάποδα, και από κάτω έχω βάλει μια λάμπα πυρακτώσεως που ζεσταίνει το συρτάρι. Κανονικά θα έπρεπε να μπει κάτι σε χαμηλή τάση γιατί είναι και ψιλοεπικύνδυνο. Ευτυχώς υγρασίες δεν έχει, πέρα από τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη οπου και μουχλιάζει όλο το ψυγείο εσωτερικά. Όσο δεν πληγωθεί κάποιο καλώδιο νομίζω θα είμαι εντάξει.

Να και το web interface της τωρινής ζύμωσης: