να φανταστώ ότι λαμπα πυρακτώσεως ειναι οι απλές λάμπες...σωστά? έχω μαυρα μασάνυχτα απ αυτά.
Μια πατέντα που έιχα δεί καποια στιγμή και κατά πάσα πιθανότητα θα την κάνω, είναι η εξής.
Παίρνεις ένα τενεκεδένιο κουτί από μπογιά. εννοείται καθαρό. τρυπάς το καπάκι και προσαρμόζεις ένα ντουί λάμπας στο καπάκι. κλείνοντας το καπάκι η λάμπα θα ναι μέσα στο ντενεκεδάκι και με τη θεμότητα που θα παράγει οσο είναι αναμμένη θα ζεστένει τον τενεκέ και αυτός με τη σειράτου το χωρο. έτσι δεν παράγεται φως, αλλά μόνο θερμότητα.
Ναι, μια απλή λάμπα είναι Γιώργο, από αυτές με το σύρμα. Πυρακτώνεται, βγάζει φώς και γι'αυτό λέγεται πυρακτώσεως.
Κάπου το είχα δει αυτό που λες. Αλλά ουσιαστικά αυτό έχω κάνει κι εγώ, μόνο που το κουτί ειναι πολύ μεγάλο. Απλά πρέπει να σφραγίσω το φως γυρω γυρω, όπως το είχα και μέχρι τώρα δηλαδή.
Ένα μικρό κουτί από μπογιά, θεωρώ πως θα ανέβαζε σημαντικά τη θερμοκρασία εντός του κουτιού, με πιθανότητα να λιώσουν καλώδια και να προκληθεί βραχυκύκλωμα, να λιωσει το ντουί αν δεν ειναι κεραμικό κτλ.
Δημητρη ωραιο συστημα εφτιαξες μπραβο!!!
Αυτο που βλεπω κ σε σενα οπως κ στο δικο μου που ειναι στις ιδιες διαστασεις με το δικο σου, αν βγει κ απομονωθει η καταψυξη, με μια βαση χωραει κ δευτερος καδος στο υψος. Το εχεις κοιταξει καθολου αυτο;
Η κατάψυξη είναι αυτή που παρέχει και την ψύξη όμως. Δε γίνεται να βγει. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω χρειαστεί μέχρι τώρα να έχω ταυτόχρονα 2 μπύρες στο θάλαμο. Ενδεχομένως εάν βγάλω το συρτάρι/λεκάνη που πατάει ο κάδος, να χωράνε και έτσι δυο κάδοι. Αλλά και πάλι δε θα μπορεί να ρυθμιστεί η θερμοκρασία και για τους 2 κάδους με ακρίβεια.