Αποστολέας Θέμα: Μπορώ να κάνω ΜΧ σε ηλεκτρικό μάτι?????  (Αναγνώστηκε 2627 φορές)

panagiwtis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα!
μετά από τα πρώτα κιτ θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια για ΜΧ. Έχω μία κατσαρόλα 17λτ από αυτές τις λεπτές για γκάζι αλλά δεν έχω γκαζιέρα. Της έβαλα 15λτ νερό και την έβαλα στο μεγάλο μάτι της παλιάς πιστής ΠΙΤΣΟΣ κουζίνας μου και μέτρησα χρόνους:
Έκανε 30μιν για να πάει στους 70
Άλλα 20 για 90
Και άλλα 15-20 για 100
Μετά κράτησε 100 και πήγε και στους 105.
Το ερώτημα λοιπόν είναι το τέρμα γκάζι από τους 70-75 στους 100 πόσο γρήγορο είναι?? Γιατι 40 λεπτά γκάζια δεν το λες, μάλλον χαλαρό περπάτημα......

beerme

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπορώ να κάνω ΜΧ σε ηλεκτρικό μάτι?????
« Απάντηση #1 στις: 20/03/2014, 09:50:54 »
Το μονο προβλημα που μπορω να διακρινω ειναι οτι λογω του οτι δεν εχει χοντρο πατο, δεν θα κραταει την θερμοκρασια του ματιου σωστα.
Τωρα αν βραζει και κραταει τον βρασμο συνεχεια μια χαρα εισαι. 

panagiwtis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 20/03/2014, 11:05:46 »
Δεν το ήξερα αυτό με τον πάτο, αλλά έτσι κι αλλιώς και γκάζι να είχα όλες οι μαρμίτες για γκάζι είναι με λεπτό πάτο. Θα πρέπει να προσέχω περισσότερο στο ανακάτεμα. Το θέμα είναι να γίνεται!

ANAGNOSTOY

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 20/03/2014, 18:33:35 »
Δεν ξέρω αν συμφέρει απο θέμα οικονομικό! Ψαξτο λίγο
Beer is the answer....
But i can't remember the question

panagiwtis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 20/03/2014, 20:14:26 »
Σίγουρα για να αγοράσω ολόκληρο σύστημα γκαζιού είναι πολλά λεφτά, άσε που δεν έχω χώρο. Γι αυτό θέλω να χρησιμοποιήσω αυτά που έχω.

ANAGNOSTOY

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 21/03/2014, 17:29:01 »
Αν δεν έχεις χώρο είναι άλλο θέμα απλά λίγο που κοίταξα το μόνο ακριβό είναι η βάση που να στοιχίζει το πολύ 50 Ευρώ η φιάλη με 20 ευρώ την γεμίζεις. Τεσπα όπως είπε και ο beerme από την στιγμή που χοχλάζει το γλεύκος δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
Beer is the answer....
But i can't remember the question

panagiwtis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 21/03/2014, 17:33:51 »
Ωραιότατα θα δοκιμάσω έτσι για αρχή και θα βλέπουμε! Το Πάσχα που θα ανέβω Αθήνα θα περάσω από το μαγαζί να βγάλουμε συνταγές με τα παιδιά εκεί! Thanks!