Αποστολέας Θέμα: ΛΟΥΚΆΝΙΚΑ -Εξοπλισμός και βιβλίο συνταγων  (Αναγνώστηκε 14653 φορές)

GeorgeV.

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΛΟΥΚΆΝΙΚΑ -Εξοπλισμός και βιβλίο συνταγων
« Απάντηση #45 στις: 27/04/2016, 17:10:20 »
Το σαββατοκύριακο έγινε η πρώτη απόπειρα με δύο συνταγές απο το γνωστό βιβλίο: Λουκάνικα Μάνης (Η βερσιόν 2) και Λουκάνικα με Κοτόπουλο κάρυ και πιπεριά Φλωρίνης.
Ακολούθησα πιστά τις συνταγές καθώς επίσης και τις συμβουλές του GeorgeV και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Επιβεβαιώθηκε και απο την παρέα που τα κατανάλωσε!

Η διαδικασία ήταν πιο εύκολη απο ότι περίμενα. Το γεμιστικό είναι απλό και εύχρηστο. Περίσσεψαν και λίγα τα οποία μπήκαν στην κατάψυξη και θα καταναλωθούν την Κυριακή  :D

συνιστώ ανεπιφύλακτα και το βιβλίο και το γεμιστικό!

Εγώ λέω να φτιάξω τη βέρζιον 1 μεθαύριο και με κοτόπουλο και χοιρινό αύριο. ...θα καταναλώνουν την Κυριακή μαζί με τα υπόλοιπα καλούδια....Αντε καλή ανάσταση σε όλους

Ashaman

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: 24/09/2016, 15:36:37 »
Καλησπερα παιδες.
Ειμαστε σε σκεψη με τη συζυγο να ασχοληθουμε ΚΑΙ με τα πολυαγαπημενα λουκανικα!!!
Σκεφτομαστε το παρακατω εξαρτημα http://www.kenwoodworld.com/el-gr/all-products/kitchen-machines/chef-and-major-attachments/a950-multi-food-grinder-awat950b01 της ηδη υπαρχουσας Kenwood Premier Chef. Σκεφτομαστε αυτη γιατι οταν ειπα στη συζυγο (Miss) για την manual stuffer για καποιο λογο!! της γυρισε ολιγον τι το ματι!!!
Πειτε καμια αποψη. Η διαφορα οικονομικα ειναι λιγοτερο απο 10 ευρα οποτε μαλλον ασημαντη.

GeorgeV.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: 25/09/2016, 00:59:50 »
δες το άλλο ποστ που έγραψες....Χειροκίνητο και ξερό ψωμί, λέω εγώ..... ;)

Brewmaster

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
« Απάντηση #48 στις: 25/09/2016, 11:08:21 »
Το εξάρτημα της kenwood το εχω και εγω. Είναι αρκετή ταλαιπωρία και δεν στο συνιστώ. Στομώνει εύκολα, καθυστερεί και ζεσταίνει το κρέας λόγω στροφών του κινητήρα, πράγμα το οποίο δεν είναι καλό.
Με το που πήρα το γεμιστικό, όλα έγιναν ευκολότερα. Μην το σκέφτεσαι καν. Θα μας θυμηθείς.....
Turn the page.....

Ashaman

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: 26/09/2016, 00:26:03 »
Θα βαλω τη Σοφια να διαβασει τα posts μπας και αλλαξει γνωμη!
Thnx παιδες