Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
13/02/2025, 04:24:12
Αρχική
Κατάστημα
Αναζήτηση
Σύνδεση
Εγγραφή
Beer & Deli
»
Οικιακή ζυθοποίηση
»
Μαγιά
»
Ερώτηση για το starter
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ερώτηση για το starter (Αναγνώστηκε 2171 φορές)
Kostacula
Full Member
Μηνύματα: 119
Ερώτηση για το starter
«
στις:
01/02/2012, 20:12:50 »
Πότε είναι έτοιμο το starter να το ρίξω μέσα στο κάδο?
α. Όταν έχει αρχίσει να φουσκώνει και να αφρίζει?
β. Όταν έχει πέσει ο αφρός, αλλά αρφίζει ακόμα?
γ. Δεν έχει σημασία σε ποιο ύψος είναι ο αφρός. Αρκεί να ξεκινήσει ο αφρός.
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
Πάντα μετά τα τσίπουρα θέλει μία κάλη μπύρα
ksdfpr
Full Member
Μηνύματα: 246
Απ: Ερώτηση για το starter
«
Απάντηση #1 στις:
02/02/2012, 00:22:14 »
...
δ. Τίποτα από τα παραπάνω
Το ότι έχει αφρό και τον βλέπεις είναι σίγουρα ένα καλό δείγμα και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος της μαγιάς καθώς και ο χρόνος ενεργοποίησης και εξασθένησής της. Γενικά πάντως μέσα σε 24 με 48 ώρες είσαι οκ.
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
Κώστας ...
lefterism7
Sr. Member
Μηνύματα: 447
Απ: Ερώτηση για το starter
«
Απάντηση #2 στις:
02/02/2012, 00:43:52 »
Παράθεση από: ksdfpr στις 02/02/2012, 00:22:14
...
δ. Τίποτα από τα παραπάνω
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
SEVEN ISLAND HOMEBREWERY
DON'T TRY TO MAKE THE BEST BEER IN THE WORLD-MAKE THE BEER THAT HAS YOUR PASSION INSIDE IT
Brewmaster
Administrator
Hero Member
Μηνύματα: 3.864
Απ: Ερώτηση για το starter
«
Απάντηση #3 στις:
02/02/2012, 08:05:57 »
Όπως είπε και ο ksdfpr, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αν οι θερμοκρασίες σου είναι σωστές σε 48 ώρες το πολύ είσαι εντάξει.
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
Turn the page.....
Kostacula
Full Member
Μηνύματα: 119
Απ: Ερώτηση για το starter
«
Απάντηση #4 στις:
02/02/2012, 09:47:27 »
οκ θενκς !
Αναφορά στον συντονιστή
Καταγράφηκε
Πάντα μετά τα τσίπουρα θέλει μία κάλη μπύρα
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Beer & Deli
»
Οικιακή ζυθοποίηση
»
Μαγιά
»
Ερώτηση για το starter