Αποστολέας Θέμα: Συμβουλες για MX  (Αναγνώστηκε 2832 φορές)

sarki

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Συμβουλες για MX
« στις: 19/06/2014, 19:26:23 »
Καλησπέρα και από μένα, μετά από κάποιες προσπάθειες για μπυριτσα με τα έτοιμα τα kit πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αλλάξω επίπεδο και να δοκιμάσω MX. Απλά θα ήθελα την συμβουλή σας και την άποψη σας γενικά τι θα χρειαστώ για να μην κάνω κάποια αγορά που μπορεί να είναι λάθος .Βασικά το μεγαλύτερο θέμα μου είναι  Τι μαρμίτα να κοιτάξω να πάρω σε μέγεθος? έχουμε υπόψη κάποιον που να πουλά  γενικά σε καλές τιμές.
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

mits11

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλες για MX
« Απάντηση #1 στις: 19/06/2014, 20:14:59 »
μην παρεις κατσαρολα κατω από 50L. γιατι μετα θα πας για biab και θα θες μεγαλυτερη εκτος αν μεινεις σε mx. Aλλα δεν το νομιζω :P

Brewmaster

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
« Απάντηση #2 στις: 19/06/2014, 20:33:48 »
Πριν απο λίγο παρέλαβα πάλι δεξαμενες ανοξείδωτες 75 λίτρων, στα 69,50€. Δεν τις εχω ανεβάσει ακόμη κατάστημα. Αν θες πάρε αύριο τηλέφωνο να σου πω.
Turn the page.....

sarki

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 19/06/2014, 21:35:53 »
ok ευχαριστω θα παρω αυριο!!!

matrox

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 20/06/2014, 09:59:21 »
Πριν απο λίγο παρέλαβα πάλι δεξαμενες ανοξείδωτες 75 λίτρων, στα 69,50€. Δεν τις εχω ανεβάσει ακόμη κατάστημα. Αν θες πάρε αύριο τηλέφωνο να σου πω.

Κάνε ένα ανέβασμα να τις δούμε.

entpettas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 20/06/2014, 11:42:24 »
Καλησπέρα και από μένα, μετά από κάποιες προσπάθειες για μπυριτσα με τα έτοιμα τα kit πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αλλάξω επίπεδο και να δοκιμάσω MX. Απλά θα ήθελα την συμβουλή σας και την άποψη σας γενικά τι θα χρειαστώ για να μην κάνω κάποια αγορά που μπορεί να είναι λάθος .Βασικά το μεγαλύτερο θέμα μου είναι  Τι μαρμίτα να κοιτάξω να πάρω σε μέγεθος? έχουμε υπόψη κάποιον που να πουλά  γενικά σε καλές τιμές.
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.
Εγώ δουλεύω all grain με batch sparge σε θερμός 20 λιτ. μαρμίτα ανοξείδωτη 25 λιτ και βγάζω άνετα 19 λιτ. μπύρας με efficiency πάνω από 80% , βράζω με προπάνιο κάτω από απορροφητήρα στην κουζίνα μου.

GeorgeV.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 20/06/2014, 13:34:52 »
μην παρεις κατσαρολα κατω από 50L. γιατι μετα θα πας για biab και θα θες μεγαλυτερη εκτος αν μεινεις σε mx. Aλλα δεν το νομιζω :P

μα και με την 50αρα κανεις ΒΙΑΒ...δε χρειαζεσαι απαραιτητα μεγαλυτερη.