Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - plusultra

Σελίδες: [1]
1
Γενικά θέματα / ιζημα
« στις: 09/11/2017, 19:10:02 »
καλησπερα στους μπυρολάτρες.

Εχω φιαξει 2 μπυρες(all grain) και στο μπουκαλι εχει ιζημα  ,αυτο ειναι αναγκαίο κακο ή υπαρχει καποιος τροπος
να μην γίνεται αυτο; το ιζημα στα μπουκαλια ειναι απο το λυκισκο και το κριθαρι και την πρωτη
ζυμώση ή απο την δεύτερη που προσθετω δεξτρόζη για ενανθράκωση ; 

2
Γενικές ερωτήσεις. / ενανθρακοση
« στις: 14/10/2017, 12:46:16 »
καλησπερα.εφιαξα μια german pilnser  και ανοιξα ενα μπουκαλι μετα απο 13 μερες και δεν ειχε πολυ ανθρακικο η συνταγη ελεγε οτι θα ειναι ετοιμη σε ενα μηνα.
υπαρχει περιπτωση να εχω κανει καπου λαθος?  εβαλα καπου στα 180 γραμμαρια δεξτροζη σε 28.50 λιτρα .  ειχε ανθρακικο γενικα αλλα οχι πολυ. οταν ανοιξα το καπακι ακουστικε το ανθρακικο αλλα οχι οπως στης μπυρες του εμποριου.

3
Τεχνικές / φρουτα/σαν radler
« στις: 29/09/2017, 23:02:58 »
Εχω μια απορια και πριν προχωρησω θελω να την λυσω. θελω να δοκιμασω να δωσω στην μπυρα μου γευση απο φρουτα αλλα δεν ξερω
ποτε να τα βαλω και σε τι μορφη. να τα αλεσω να τα αφησω να σουροσει το ζουμι και να το προσθεσω πριν την μαγια; η υπαρχη αλλος τροπος;

Σελίδες: [1]