Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - geegor

Σελίδες: [1]
1
2 βδομαδες εμφιαλωσης και δοκιμασα την φιαλη Νο.1

Αρκετος αφρουλης, πανεμορφο ερυθρο μπρουτζινο χρωμα θα ελεγα.
Αρωμα πολυ πλουσιο και αρκετα αλκοολικο μπορω να πω
Γευση κλασσικη red ale στην αρχη με αρκετη πικρη επιγευση ομως, πιστευω μετα απο 2 βδομαδες να στρωσει και αλλο.
Μου φαινεται λιγο δυνατη στο αλκοολ, οποτε και θα τη μετρησω στην 2η φιαλη.

Γενικα ειμαι ενθουσιασμενος!

2
Τελικά ύστερα απο επικοινωνία με brew master έκανα χθές εμφιάλωση μετα απο 14 μέρες.
Στο 1017/1018 που για 21 λίτρα που την έκανα είναι οκ απότι μου είπε.

38 μπουκάλια έβγαλα με 140 γρ δεξτρόζη.
Για να δούμε!

3
Ευχαριστώ nim!
Υπομονή όση θέλεις έχω :-)

4
Γεία σε όλους.

Όπως ανέφερα και στον χαιρετισμό μόλις μπήκα στον κόσμο της οικιακής ζυθοποίησης.

St. Peters Ruby Red Ale και είμαστε 10 μέρες στον κάδο. Οι μπουρμπουλήθρες σταμάτησαν εδώ και 3-4 μερες και το πυκνόμετρο κόλλησε στο 1018 για μια μπύρα που θεωρητικά θέλει 1014 (κάνω μέτρηση κάθε 2 μέρες περίπου). Η θερμοκρασία απο την ημέρα που μπήκε στον κάδο είναι σταθερή στους 20.

Ύστερα απο τηλεφώνημα στο beer deli συμβουλέφθηκα να ανόιξω τον κάδο και να αναμείξω το μείγμα με τη κουτάλα, να αποστειρώσω και να ξαναμετρήσω σε μία μέρα οπου και το έκανα σήμερα. Η μέτρηση πάντα η ίδια 1018

Το μείγμα κάθε φορά που έπαιρνα δείγμα να πω ότι γινόταν καθαρότερο και λευκά κομματάκια που υπήρχαν (ειδικά μετα την ανακίνηση χθές) εξαφανίστηκαν.

Απότι διαβάζω στο διαδύκτιο, θα μπορούσα να εμφιαλώσω σύμφωνα με άλλους.
Ακόυω τις απόψεις σας - ευχαρίστω για τον χρόνο σας, ελπίζω όλοι να είστε καλά!

5
Νέα μέλη / Χαιρετισμούς σε όλλους
« στις: 15/04/2020, 13:50:21 »
Καλή μέρα σε όλους και ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Ύστερα απο πάνω απο 10 χρόνια ξεκίνησα και εγώ σιγά σιγά να μπώ στο κόσμο της οικιακής ζυθοποίησης

Πρώτο κιτ με St Peters Ruby Red Ale

7 μέρες στον κάδο, μόλις σταμάτησαν οι φυσσαλίδες. Πυκνομέτρηση στο 1020 και περιμένουμε ακόμα.

Καλές ζυθοποιήσεις σε όλους έυχομαι!

Σελίδες: [1]