Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - plusultra

Σελίδες: [1]
1
Νέα προϊόντα / Απ: Rice Hulls
« στις: 16/11/2017, 19:20:06 »
καλο φαινεται. οτι μπορεις να προσθεσεις στη μπυρα μου φαινεται ωραιο ! τι κανει και πως χρεισιμοποιειται;

2
Γενικά θέματα / Απ: ιζημα
« στις: 09/11/2017, 19:38:53 »
Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ για την απάντηση.....θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποιο ειδίκο φίλτρο αντί για ζελατίνη ή isin glass ;
Έχετε εσείς κάποιο τέτοιο φίλτρο στο καταστημά σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων......

3
Γενικά θέματα / ιζημα
« στις: 09/11/2017, 19:10:02 »
καλησπερα στους μπυρολάτρες.

Εχω φιαξει 2 μπυρες(all grain) και στο μπουκαλι εχει ιζημα  ,αυτο ειναι αναγκαίο κακο ή υπαρχει καποιος τροπος
να μην γίνεται αυτο; το ιζημα στα μπουκαλια ειναι απο το λυκισκο και το κριθαρι και την πρωτη
ζυμώση ή απο την δεύτερη που προσθετω δεξτρόζη για ενανθράκωση ; 

4
Μπύρα / Απ: Ace of Spades- Belgian IPA (BIAB)
« στις: 29/10/2017, 15:06:16 »
αν αφησεις το γλευκος για την επομενη μερα δεν υπαρχει προβλημα; δηλαδη το μονο που δεν εκανες ηταν να μην ριξεις την μαγια ; η καταλαβα εντελως λαθος;  ipa οτι καλυτερο !

5
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: ενανθρακοση
« στις: 25/10/2017, 16:45:53 »
ευχαριστω, τελικα την ανοιξα και ειχε μεγαλη διαφορα . Η υπομονη τελικα ειναι η υψηστη αρετη οπως ειχε πει ενας σοφος!
δεν θα επρεπε να βιαζομε με την μπυρα :D

6
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: ενανθρακοση
« στις: 14/10/2017, 16:41:09 »
δηλαδη ποτε θα ειναι ετοιμη; υπαρχει καποιο βιβλιο ή κανενα αρθρο που να τα  εξηγη αυτα;  ευχαριστω για την απαντηση.

7
Γενικές ερωτήσεις. / ενανθρακοση
« στις: 14/10/2017, 12:46:16 »
καλησπερα.εφιαξα μια german pilnser  και ανοιξα ενα μπουκαλι μετα απο 13 μερες και δεν ειχε πολυ ανθρακικο η συνταγη ελεγε οτι θα ειναι ετοιμη σε ενα μηνα.
υπαρχει περιπτωση να εχω κανει καπου λαθος?  εβαλα καπου στα 180 γραμμαρια δεξτροζη σε 28.50 λιτρα .  ειχε ανθρακικο γενικα αλλα οχι πολυ. οταν ανοιξα το καπακι ακουστικε το ανθρακικο αλλα οχι οπως στης μπυρες του εμποριου.

8
Τεχνικές / Απ: φρουτα/σαν radler
« στις: 02/10/2017, 11:09:50 »
ευχαριστω παιδια, με βοηθησαν πολυ οι απαντησεις σας.

9
Τεχνικές / Απ: φρουτα/σαν radler
« στις: 01/10/2017, 20:02:27 »
δηλαδη αν το αλεσω και σουροσω ειναι λαθος ε; και αλλη μια ερωτηση για να μην γραφω 1000 post .  στο Mash η θερμοκρασια ποσο ρολο παιζει; και ποια η διαφορα αν το εχω στους 66 ή στους 70; υπαρχει καποιο topic ή βιβλιο που να το εξηγει;

10
Τεχνικές / Απ: φρουτα/σαν radler
« στις: 30/09/2017, 10:26:15 »
θελω κανονικη μπυρα απο κριθαρι απλα να δωσω γευση με καποιο φρουτο.

11
Τεχνικές / φρουτα/σαν radler
« στις: 29/09/2017, 23:02:58 »
Εχω μια απορια και πριν προχωρησω θελω να την λυσω. θελω να δοκιμασω να δωσω στην μπυρα μου γευση απο φρουτα αλλα δεν ξερω
ποτε να τα βαλω και σε τι μορφη. να τα αλεσω να τα αφησω να σουροσει το ζουμι και να το προσθεσω πριν την μαγια; η υπαρχη αλλος τροπος;

Σελίδες: [1]